OM MIG

 
Mit arbejdsliv startede i 1960, hvor jeg i perioden frem til 1965 arbejdede som arbejdsdreng, morgenbud, piccolo, reklameomdeler og chokoladesælger på Ordrup Cykelbane. I 1965 blev jeg arbejdsdreng hos et murerfirma. I 1966 fik jeg lærerplads som murer samme sted og blev udlært som murer i 1969.

I 1970 blev jeg optaget på Byggeteknisk Højskole og samme år spillede jeg for første gang offentligt i Imikroskopet. Her mødte jeg Hermann Brüsch og Sebastian, som jeg akkompagnerede ved flere lejligheder som guitarist. Samme år spillede jeg i KB-Hallen med Kim Gutmann til en støttefest for et ungdomshus på Nørrebro.

Leve af musikken kunne man ikke, så jeg havde samtidig job som pædagog i Nærum og som musiklærer på AOF aftenskole. I Imikroskopet mødte jeg det nystartede Paddy Doyles og frem til det oprindelige bands opløsning i 1977, spillede jeg med gruppen i kortere og længere perioder, bl.a. på den første Roskilde Festival i 1971, som i øvrigt den gang hed Sound Festival.

Musikken blev en væsentlig del af mit liv, og har været det frem til i dag, hvor jeg stadig nyder at optræde og være med til at give andre mennesker musikalske oplevelser. I den lange periode frem til i dag har jeg mødt og spillet med utallige mere eller mindre kendte sangere og musikere, som har givet mig, og forhåbentlig publikum, en lang række gode oplevelser.

I 1973 var jeg med til at starte Van Dango sammen med Jan Larsen, Flemming ’Dølle’ Güth Larsen og Ole Rossel.

Jeg kan umuligt huske alle de musikere og sangere, jeg har mødt og spillet med, men kan bl.a nævne: Mick Schack, Bent Malinovsky, Anne Grethe, Jan Monrad, Peter Ingemann, Kim Larsen, Troels Jensen, Søren Engel, Billy Cross, Franz Beckerly, Søren Berlev, Lone Kellemann, Morten Wittrock og mange flere. Se mere under menupunktet MUSIKHISTORIEN.

Jeg har medvirket på en række pladeudgivelser, se Diskografi. Jeg har været involveret i musikalske initiativer af forskellige art, bl.a. Musikforeningen Muleposen og Dansk/Svensk Kulturfestival.

Jeg håber at kunne deltage i musikalske aktiviteter i årene fremover, og kan i 2020 fejre min musikalske løbebanes 50-års jubilæum.
 
Vis mit Curriculum Vitae ▼